Logo

Savoykål med vindruer og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

240 g savoykål
150 g gulerod
140 g blå vindruer
90 g grøn eller rød peberfrugt
20 g mandelsplitter

Rist mandlerne på en tør pande i 5 min. for jævn varme.
Skær kålen i 5 cm. brede stykker og snit i 4 mm. Strimler.
Riv gulerødderne fint på råkostjernet.
Skær peberfrugterne i 5 cm. stykker og snit i 4 mm strimler.
Halver og udsten vindruerne,
Bland alt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.473 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her