Logo

Romhjerter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g sukker
100 g smuttede malede mandler
100 g smør
1 tsk vaniljesukker
fintrevet skal af ½ citron
1 æg
2 spsk rom

Glasur:
225 g flormelis
2-3 spsk rom
25 g mandelsplitter

Bland hvedemel, bagepulver, sukker og malede mandler i en skål, og smuldr smørret i.
Tilsæt vaniljesukker, citronskal, æg og rom, og ælt dejen sammen til en kugle.
Pak den i folie, og lad den hvile køligt 1-2 timer.
Rør glasuren sammen.
Rul dejen ud i knapt ½ cm.’s tykkelse på et meldrysset bord og udstik den med en hjerteform.
Bag kagerne 12-15 minutter ved 157ºC, og køl dem lidt af på en bagerist.
Smør glasuren på kagerne, mens de endnu er lune, så fordeler den sig bedst.
Pynt med mandelflager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.963 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her