Logo

Æbletærte med låg og Cremefine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(Til 4 personer)

150 g smør
240 g hvedemel
125 g sukker
2 tsk vanilje
1 æg
1-2 spsk vand
3-4 æbler skåret i tern
2 dl rosiner
1 spsk sukker
1 tsk kanel
1 æg
250 ml Cremefine til Piskning

Smuldr smørret i melet og tilsæt sukker og vanilje.
Saml dejen med æg og vand og lad den hvile i køleskab i en times tid.
Vend æbler, rosiner, sukker og kanel sammen i en skål.
Del dejen i to og rul ud, så de passer i en tærteform (ca 22-24 cm i diameter).
Beklæd tærteformen med den ene del dej og tryk den godt op i kanten.
Fordel æblefyldet og læg den anden del dej over som låg.
Tryk godt sammen i kanten og pensl med det sammenpiskede æg.
Bag i en 200°C varm ovn i ca 35 min.
Pisk Cremefine til Piskning til skum og server det til den lune æbletærte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.674 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her