Logo

Sommerbowle 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Isterningbakke
Citronmelisse
vand
150 g friske jordbær
12 ananaskirsebær (ca. 40 bær)
1 kiwi (ca. 100 g)
½ l. hvidvin
½ l. danskvand
1 ½ dl koncentreret (1:9) light æblesaft fx Fun light

Dagen før:
Citronmelissen skylles, og blade ne nippes af.
Vandet kommes i isterningebakken, og citronmelisseblade ne fordeles i rummene med vandet.
Bakken sættes i fryseren, hvor isterningerne fryses.

På selve dagen:
Jordbærrene nippes og skylles godt.
Jordbærrene skæres i skiver .
Ananaskirsebærrene pilles ud af hylsteret, skylles og halveres.
Kiwien skrælles og skæres i kvarte skiver .
Hvidvinen og æblesaften hældes i en bowle, og frugtstykkerne kommes i. Bowlen kan stå i køleskab i ca. 1-2 timer før servering.
Danskvand og isterninger kommes i lige før servering.
Bowlen smages evt. til med æblesaften.
Tips: Sommerbowle kan varieres ved at erstatte æblesaft med anden frugtsmag og citronmelisse med fx mynte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.247 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her