Logo

Skinkesnegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 g gær
2 dl lunken vand
1 spsk olie
½ tsk salt
ca. 300 g hvedemel
Fyld:
1 dl tomatketchup
1 lille bundt purløg
1 tsk tørret oregano
150 g reven eller hakket skinke
150 g reven emmentaler

Smuldr gæren og rør det ud i vandet.
Tilsæt olie og salt og melet lidt af gangen.
Ælt dejen godt igennem på bordet.
Sæt dejen til hævning et lunt sted, tildækket i skålen ca. 45 minutter.
Ælt dejen let igennem og rul den ud med en kagerulle til en firkant, ca.
30x45 cm.
Smør ketchup på dejen.
Klip purløget fint og drys det over ketchupen i et jævnt lag sammen med oregano, skinke og ost.
Rul dejen sammen til en pølse og læg den i køleskabet ca. 15 minutter. Skær den i 12-14 stykker og sæt dem på bagepapir på bagepladen. Sæt sneglene i en kold ovn.
Tænd ovnen på 200°C og bag dem ca. 20 minutter på midterrillen, til de er gyldne og gennembagte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.943 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her