Logo

Himmelsk citronmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyld:
3 æg
150 g sukker
30 g kartoffelmel
6 usprøjtede citroner
3 blade husblas
20 cl piskefløde
 
Bund:
2 æg
100 gram sukker
50 gram mandelmel
40 gram smør + til formen
30 gram hvedemel + til formen
30 gram kartoffelmel
 
Bund: Bland først dejen:
Pisk æg og sukker til skum, og tilsæt derefter mandelmel, smeltet afkølet smør, hvedemel og kartoffelmel.
Smør formen ( ca. 22 cm) og fordel melet.
Fyld dejen i, og bag bunden i 25 minutter ved 180ºC.
Lad bunden køle af.
 

Fyld: Pisk æggeblommer med sukker.
Tilsæt karoffelmel, citronsaft vamret op til kogepunktet samt revet skal
fra en af citronerne.
Bring blandingen langsomt til kogepunktet, under omrøring.
Tilsæt husblas opblødt i koldt vand.
Pisk æggehviderne stive.
Vend dem i den varme citroncreme og lad blandingen blive lunken.
Pisk fløden stiv og vend den i den lunkne citroncreme.
Fyld citronmassen ovenpå bunden.
Lad moussen afkøle mindst to timer i køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her