Logo

Chokoladekage Caraïbe med pærer og rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(10 personer)
 
180 g Caraïbe Valrhona
180 g smør
90 g hvedemel
300 g melis
6 æg
 
Pærer:
3 pærer
100 g sukker
2 dl Criollo Stout
1 kvist rosmarin
 
Tilbehør: Vanilleis
 
Kage: Smelt chokolade og smør i vandbad til ca. 55° og køl ned til 40°.
Pisk æg og melis luftigt, sigt melet i og vend forsigtigt alle ingredienser sammen.
Smør små aluforme med smør og drys med sukker.
Fyld chokolademassen i og bag kagerne ca. 15 minutter ved 130°. Køl dem af.
 
Pærer: Befri pærerne for kerner og skær dem i passende stykker.
Karamelliser sukkeret i en gryde, kom pærer og rosmarin i og tilsæt Criollo Stout.
Kog pærerne møre og tag dem op, mens resten af lagen reduceres til en sirup.
 
Anretning: Vend chokoladekagerne ud af formene og anret på tallerkener med pærer og en stribe sirup omkring.
Læg en kugle vaniljeis på toppen.
 
ØlforsLag:
Carlsberg Criollo Stout med brygning på chokolade og engelsk lakrids fås en hel­støbt og flot smagende stout.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her