Logo

Tomater med tun og krydret risfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 mellemstore tomater
1 dl langkornede ris
½ tsk salt
2 spsk hakkede krydderurter (fx persille og purløg)
1 ds tun i olie
8 salatblade

Skær et låg af tomaterne og tag tomatkødet ud.
Kog risene med 3 dl vand tilsat ½ tsk salt. Bland dem med lidt af
tomatkødet samt den findelte tun og kryderurter.
Krydr med salt og peber.
Kom risfyldet i tomaterne og anret på salatblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.209 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her