Logo

Indbagt lammekød med feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g lammekød
2 æg
2 rå revne kartofler
150 g fetaost
2 spsk Rosa peberkorn
3 fed knust hvidløg
1 ½ tsk Salt
1 tsk Peber
100 g sorte oliven
1 tsk rosmarin
1 tsk timian
4 pakker butterdej

Rør alle ingredienserne til farsen sammen.
Lad fetaen blive let moset ind i farsen.
Lad dejen hvile køligt i 20 min.
Rul butterdejen ud i et stort stykke, læg farsen som til et brød og pak den ind.
Luk sammenføjningen med æggehvide og vend disse nedad.
Bages ved 200°C i 1 time.
Server med tzaziki, tomatsalat og flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.117 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her