Logo

Tomatsuppe med porre, bacon og persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 2 personer


#
1 fint snittet løg
2 fed snittede hvidløg
2 skiver bacon
6-8 solmodne tomater
2 dl grønsags eller hønsebouillon
2 fint snittede porrer
lidt bredbladet persille
olivenolie
salt og peber
evt. godt brød
*


Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter løg og hvidløg.

Når det er gyldent, tilsættes fintsnittet bacon og tomater delt i kvarte.

Tilsæt bouillon og 2 kopper vand.

Lad det simre 15 minutter.

Blend suppen og kog den igennem igen.

Tilsæt fintsnittede porrer og lidt hakket bredbladet persille.

Smag til med salt og peber og server suppen rygende varm, gerne med et godt brød til.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.041 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Penge kontanter, kan vi undvære dem?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her