Logo

Kaningryde med paprika

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kanin á 1,2-1,5 kg
olie/smør til stegning
1 stort løg
1-2 fed hvidløg
1-2 spsk mild paprika
3 dl bouillon
3 dl fløde
4 spsk koncentreret tomatpuré.

Partér kaninen i passende stykker, brun dem let i en dyb pande eller stegegryde i olie/smør.
Tag kødet op og svits de finthakkede løg og den knuste hvidløg let gylden, tilsæt paprika og brun den lidt, inden bouillon, fløde og tomatpuré kommes ved.
Saucen koges igennem, jævnes og smages til med paprika, salt og peber.
Kødet lægges tilbage og småsimrer under låg i ca. 1 time.
Serveres med: Løse ris, evt. spaghetti eller nudler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.495 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her