Logo

Fyldt mørbrad 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mørbrad
ca 100 gram smør
et godt bundt persille
et godt bundt purløg
bassilikum efter smag
1 chilipeber
hvidløg
salt, peber og paprika
stegesnor
 
Smør og alle de hakkede ingredienser blandes.
I mørbraden skæres på langs en lomme og den rørte masse kommes i.
Derefter lukkes kødet og stegesnoren vikles rundt om kødet så massen blir inden i mørbraden.
Serveres med ovnbagte kartofler, tomat salat og cremefraiche med urter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her