Logo

Stegt andelår med kartoffelmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Med olivenolie og en enkelt ansjos til 2 personer

1 stk ansjosfileter i solsikkeolie
1 skrællede sellerihoved
3 skrællede bagekartofler
2 stk optøet andelår
1 frisk basilikum

Tilberedning:
Krydr andelårene med salt og peber og steg dem i en varm ovn, 200ºC i 20 minutter. Tag dem ud og lad dem hvile lunt i 5 minutter. Skær kartofler og selleri i tern og kog dem i en rummelig gryde med vand, ikke tilsat salt. Når kartofler og selleri er møre hældes vandet fra. Rør med olivenolie, finthakket ansjosfilet, salt og peber. Server til de gode andelår og pynt med basilikum.
---

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.556 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her