Logo

Varm gedeost på salat med balsamico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Crottin de chavignol en salade au vinaigre balsamic


8 små gedeoste
2 æg
100 gr rasp
1 lille bundt bredbladet persille
2 bløde hvidløg
1 hoved trisse salat
200 gr feld salat
Peber

Dressing:
2 dl olivenolie
Salt og peber
½-1 dl balsamico eddike
50 gr sorte oliven
2 tørrede tomater

Gedeostene vendes i de sammenpiskede æg med lidt peber, derefter i rasp med finthakket persille og hvidløg.

Steges i varm olie til de er gyldne.

Salaten renses og rives i mindre stykker.

Feldsalaten skal renses meget grundigt, da den indeholder meget sand.

Dressing:
Olivenolien piskes sammen med balsamicoen og peber.

De tørrede tomater hakkes groft i.

Anretning:
Dressingen blandes med salat, tomater og sorte oliven.
Salaten anrette s på tallerken med osten på toppen.

Pyntes evt. med kørvel eller persilleblade.

Tips: Da gedeosten er ret salt er der ikke angivet salt i opskriften.

Det samme gælder dressingen, da tørrede tomater altid er meget salte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her