Logo

Stegte sild med peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store friskfangede høstsild uden ben men med skind
1 spsk gammeldags dijonsennep den med hele sennepskorn i
2 tsk fintrevet frisk peberrod
salt og sort Malabar peber
ca 50 g smør til stegning
rugmel
1 stort skalotteløg
 
Lage:
1 dl sukker
1 dl eddike
½ dl vand
1 laurbærblad
6 hele Malabar peberkorn
1 tsk salt
 
Sildene lægges med skindsiden nedad, så de er åbne.
Sennep og peberrod røres sammen og smøres forsigtig på sildekødet, nær midterstykket.
Rugmel blandes med salt og Malabar peber.
Sildene lukkes og vendes heri.
Smørret smeltes på pande og bruser af.
Sildene steger 2-4 minutter på hver side ved middelvarme, hvorefter de afkøles.
Til lagen smeltes sukkeret i en gryde uden at brune.
Eddike, vand og krydderier tilsættes, og lagen koger i to minutter. Løget skæres i ringe og lægges i.
Til sidst lægges sildene i en skål og overhældes med lagen og løgringene. Serveres med friskbagt rugbrød og friskkværnet smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.442 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her