Logo

Corn Dog

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ¼ dl gult majsmel
1 ¼ dl hvedemel
1 spsk Sukker
1 tsk sennepspulver
1 tsk bagepulver
½ tsk Salt
1 ¼ dl Mælk
1 æg, let sammenpisket
1 spsk smeltet fedtstof
Frankfurters
6 grillspid eller pinde

Bland majsmel, hvedemel, sukker sennepspulver, bagepulver og salt.
Tilsæt mælk, æg og smeltet fedtstof, og bland det godt.
Hæld dejen op et højt glas.

Sæt frankfurterne på pinde.
Dyp dem i majsmelsdejen så dejen dækker.

Steg dem i 190ºC varm olie ca. 2 minutter.
Lad dem afdryppe på papir.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her