Logo

Lammerullepølse 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-1 ½ kg lammebryst
1 spsk salt
1 lille finthakket løg
2 bdt hakket persille
groftkværnet peber
1 fed presset hvidløg
2 spsk salt


Lammebrystet udbenes. Der skæres ned langs og rundt om ribbenene, som nu kan løftes op. Lammebrystet drysses med salt, løg, persille, peber og evt. hvidløg.

Pølsen rulles fast sammen fra den smalle side og holdes sammen med kødspid. Pølsen sys sammen med bomuldsgarn og snøres fast Pølsen gnides med salt og trækker tildækket i køleskab i 2 døgn.

Saltet skylles af og pølsen koges i bouillon eller vand i ca. 1 ½ time. Pølsen lægges i pres - rullepølsepresser eller mellem 2 spækbrætter med sten eller andet tungt ovenpå.

Når pølsen er kold fjerenes presset.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her