Logo

Kartofler med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kartofler
20 g smør
¾ dl grønsagsbouillon
2 spsk hakket persille
1 spsk hakket estragon el. 1 tsk tørret
 
Kog og pil kartoflerne, varm smørret med bouillon, vend kartoflerne heri 2 minuter.
Tilsæt de hakkede krydderurter.
Serveres som tilbehør til fx kød, hvor der ikke er sauce.
Andre krydderurter kan anvendes efter smag, enten friske eller tørrede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.356 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her