Logo

Mocca Zabaglione

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æggeblommer
1 spsk sukker
1 knsp. kardemomme
½ spsk stærk kaffe
1 spsk Kahlua (Kaffelikør)

Kom æggeblommer, sukker og kardemomme i en skål og pisk med el-pisker, til det er lyst og cremet.
Pisk kaffe og likør i lidt ad gangen og sæt skålen over vandbad, der simrer.
Pisk fortsat i 10 min til cremen er tyk og luftig.
Kom cremen i et forvarmet glas og drys med chokolade.
Pynt evt. med revet chokolade

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.586 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her