Logo

Sild bagt med porre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sild bagt med porre

 

Ikke alle nyder sild, der til spises til jul. Her bages sildene ovnen med en lage. Server eventuelt fiskene lune pyntet med bredbladet persille. Spises til forret, hovedret eller til julefrokosten 

14 personer

#
14 sildefileter
14 porreblade
2 løg
Salt og peber

Lage
½ l eddike
200 g sukker
3 laurbærblade
2 gulerødder i skiver
8 tørrede tomater i strimler
2 hele kanelstænger
Pynt: Bredbladet persille

*
Rens og skyl silde fileterne og tør dem i køkkenrulle.
Krydr med salt og peber. Riv løgene groft henover fileterne, og rul dem sammen. Blancher porrebladene, og læg dem til afdrypning i et dørslag.
Pak silderullerne ind i porrebladene, og læg dem i et smurt fad. Kog lagen sammen, og hæld den over silden. Steg ved 200º i ovnen i 15 minutter.

 

Server de bagte sild lune. Pynt eventuelt med bredbladet persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her