Logo

Yoghurtsorbet med solbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

31/2 dl yoghurt
4-5 spsk sukker eller lidt "sød"
5 spsk solbærmarmelade evt. sukkerfri
2 æggehvider

Bland yoghurt og sukker og tilsæt syltetøjet.
Sæt blandingen i fryseren i 1-2 timer. Rør i den af og til.
Pisk æggehviderne stive. Vend dem i yoghurtmassen.
Sættes fryseren igen 1-2 timer. Rør i den af og til. Sorbeten skal være blød ved serveringen.
Det er vigtigt at sorbeten serveres lige efter at den er taget ud af fryseren.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her