Logo

Rådyrbov - gullasch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rådyrbov - gullasch

 

1 dyrebov skåret i passende strimler

salt og peber

1 tsk rosenpaprika

lidt chili efter behag

2 fed hakkede hvidløg

1 hakket løg

1 dåse flåede tomater

1 grønsagsbouillon- eller 1 oksekødsbouillonterning

3 dl vand

3 knuste enebær

Evt. fløde til jævning

 

Boven udbenes og renses for sener og hinder.

Kødet skæres ud i passende gullasch stykker og vendes i hvedemel.

Kødet brunes i en stor gryde, herefter tilsættes salt og peber. rosenpaprika, chili. hvidløg, løg, enebær.

Til sidst en dåse flåede tomater, 3 dl grønsagsbouillon / oksebouillon.
Skal stå og simre under svag varme i mindst 2-3 timer, til du har mørt kød i gryden.

Kan evt. serveres med svampe og årstidens grønsager samt kogte kartofler.

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (11 stemmer)
Siden er blevet set 11.171 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her