Logo

Stegt hellefisk med peberrodssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g fersk hellefisk anden fisk kan også bruges
salt
peber
1 spsk hvedemel
smør til stegning

Sauce:
2 ½ dl fløde
1 fed hvidløg
2 spsk friskrevet peberrod
salt

Tilbehør:
1 lille gul courgette
1 lille grøn courgette
løse ris eller kogte kartofler

Drys fisken med salt og stil den i køleskab 1-2 timer før den skal bruges. Det fremhæver fiskens fine smag. Del de rensede courgetter på langs, og skrab det bløde frugtkød ud. Skær courgetteskallerne i små terninger, og stil dem til side. Lige inden serveringen koges de i letsaltet vand 2 minutter. Kog fløden let tyk med hvidløg og halvdelen af peberroden. Rør konstant (meget vigtigt!), si saucen, og smag til med salt og resten af peberroden. Fisken drysses med peber, vendes let i hvedemel, steges straks i gyldent smør og serveres med saucen og de letkogte courgetteterninger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 883 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her