Logo

Farserede peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Farserede peberfrugter

 

Peberfugter udvikler den skønneste søde smag, når de bliver bagt. Skær peberfrugterne over, og bag dem med lækkert farsfyld. Nemt og lækkert.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 35 min.

#

 

1 squash

1 stort løg

2 fed hvidløg

500 g hakket oksekød

200 g hytteost

1 dl rasp

salt og friskkværnet peber

4 store peberfrugter (gerne i forskellige farver)

 

Dilddressing:

4 dl cremefraiche

1 stort bundt dild

 

Tilbehør:

350 g couscous, bulgur eller ris en skål sprød salat

*

 

Vask squashen, og riv den groft.

Pil og hak løg og hvidløg fint.

Rør kød, squash, løg, hvidløg, hytteost, rasp, salt og peber sammen.

Vask peberfrugterne, skær dem i halve og fjern frø og sidevægge.

Fordel fyldet i peberfrugterne og læg dem i et ovnfast fad.

Bag dem ved 200 °C i ca. 35 min til farsen er helt gennembagt.

 

Rør cremefraiche med finthakket dild og smag til med salt og peber.

Tilbered couscous, bulgur eller ris efter anvisning på emballagen.

Skyl og tør salaten, og bryd den i store stykker.

Server peberfrugterne med det valgte tilbehør, salat og dilddressing.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her