Logo

Blåbærsaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hjemmelavet saft smager dejligt og kan laves på mange måder for eksempel hyldeblomst eller solbær. I denne opskrift er der brugt blåbær. Saften er let at lave og smager dejlig friskt.


blåbær
Sukker
Vand


 
Bærrene renses, skylles og sættes over ilden med ½ liter vand til 1 kg
bær til saften begynder at trænge ud.
Lidt afkølet stilles bærrene til afdrypning gennem et klæde.
Saften koges og skummes i 15 minut med 350 g sukker til hver liter saft.
Saften fyldes på varme flasker og lukkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.586 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her