Logo

Helstegt lammeryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lammeryg 1-2 kg
1 tsk merian
1 tsk timian
salt
friskkværnet peber
2 fed hvidløg

Sauce:
½ l. lammebouillon
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
1 dl fløde

Få slagteren til at ridse lammeryggen og skære den i tern.
Gnid den med krydderierne og læg den i et ovnfast fad.
Brun den ved 225° i 15 min.
Dæmp varmen til 160° og kom 3 dl vand eller bouillon i fadet.
Lad den stege yderligere i ½ time.
Spæd skyen med vand eller bouillon og tilsæt fløde.
Bring det i kog og jævn det til sauce. Smag det godt til.
Skær gerne lammeryggen for ved bordet og servér saucen til, sammen med kogte grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.750 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her