Logo

Lune marinerede sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 udbenede sild
1 dl rugmel eller hvedemel
1-2 løg
salt, peber
Smør til stegning
 
Marinade:
½ dl lagereddike
½ dl vand
2 spsk sukker
2 spsk balsamico vineddike
salt, peber
 
Rør eddike, vand, sukker samt lidt salt og peber sammen og smag til med
balsamico.
Pil løgene og skær dem i skiver.
Giv dem evt. et opkog så smagen mildnes.
Gå sildene efter for små ben og drys dem indvendig med salt og peber.
Læg dem på en varm pande med smør og hold på dem så de ikke åbner sig og steg dem i ca. 3 min. på hver side.
Læg sildene på et fad, kom marinade og løg over og spis dem straks mens
de endnu er sprøde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her