Logo

Moules Marinieres

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
ca. 3 kg muslinger
1 stk løg
persillestilke -lidt frisk timian - salt - peber
2 dl hvidvin
4-5 dl vand
3 dl piskefløde ­
1 spsk smør
 
Muslingerne rengøres omhygge­ligt, derefter komm.es de i en kas­serolle hvor det finthakkede løg er blevet sauteret let i smørret, de røres forsigtigt rundt og tilsættes nu hvidvinen og vand.
Er man i be­siddelse af en fiskefond er det end­nu bedre, persillestilk og timian til­sættes og dette koges nu svagt i ca. 5 min, muslingerne tages derefter op og fonden tilsættes nu piskefløde salt og peber, reduceres ind til ca. ⅓, hvorefter det sigtes.
Muslingerne kommes i fonden og er klar til ser­vering, drysses ved anretning med hakket persille.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 584 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her