Logo

Appelsindessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 appelsiner
2 spsk citronsaft
4 spsk cognac
4 spsk flormelis

Appelsinerne skrælles og deles. Hinderne fjernes forsigtigt, og bådene sættes i stjerneform på fire ovenfaste serveringstallerkener.
Appelsinbådene dryppes med citronsaft og cognac og drysses med flormelis.
Tallerkenerne sættes i en 225ºC varm ovn, intil sukkeret karamelliserer, 10-15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.584 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her