Logo

Grønsagspaella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsagspaella

1 lille blomkålshoved

3 tomater

2 fed hvidløg

4 artiskokker

200 g ærter, dybfrost

saft af ½ citron

1 l grønsagsbouillon

4 spsk olivenolie

1 tsk rosenpaprika

400 g paellaris

nogle safrantråde

salt

 

Gør blomkålen i stand, og del den i små buketter.

Overhæld toma­terne med kogende vand.

Fjern skind, stilkfæste og kerner, og skær frugtkødet i tern.

Pil, og hak hvidløgene.

Bræk artiskokstilkene af ved bunden, fjern de yderste blade, klip blad­spidserne af, og del artiskokkerne i kvarter.

Fjern samtidig skægget. Dryp med citronsaft.

Lad ærterne tø op.

Varm olien op på en pande, og svits hvidløg, blomkål og tomater heri.

Krydr med paprika.

Varm bouillonen op, og hæld den ved.

Bring det i kog, drys risen på, rør den omhyggeligt i, og lad det simre i 3 min.

Tilsæt artiskokker og ærter, og krydr med safran og salt.

Lad det hele koge i ca. 10 min, og lad det derpå simre i yderligere 10 min ved svagere temperatur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.878 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her