Logo

Flødetomatsauce med basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dåse hakkede flåede tomater
¼ l piskefløde
1 spsk basilikum (tørret)
salt, peber
2 tsk sukker
 
Tomaterne kommes i en gryde og bringes i kog.

Derefter tilsættes de øvrige ingredienser.
Saucen skal nu kun simre ved svag varme i 10 minutter.
Tilsæt evt. en halv bouillonterning efter behag.
 
Tips: God til pasta, ris og kartofler. Grillet kød går fint dertil.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.073 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her