Logo

Åleragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g tynde friskslagte ål
500 g snittede løg
500 g æbler i både med skræl uden hus
salt, peber, sukker
 
Svits de snittede løg i lidt olie og læg ålene ved og brun dem lidt.
Hæld ½ dl vand ved sammen med æblerne.
Salt og peber tilsættes efter smag.
Snurrer ca. 25-20 min.
Kan herefter smages til med sukker efter smag og jævnes med majsmel
efter behag.
Serveres varmt med brød, pasta eller ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her