Logo

Korendekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g smør eller margarine
125 g sukker
3 æg
375 g flormel
16 g bagepulver
1 ¾ dl mælk
reven skal af ½ citron
65 g korender

Fedtstoffet røres hvidt og skummende med sukkeret og de godt sammenpiskede æg tilsættes derefter lidt ad gangen.
Det sigtede hvedemel og bagepulver irøres skiftevis med mælken, citron og korender tilsættes.
Dejen hældes i en smurt form og bages lysebrun på ca. 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her