Logo

Farserede porre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-5 porrer
500 gram hakket kalv og flæsk
3 spsk hvedemel
2 æg
1 tsk salt
½ tsk peber
1 spsk reven løg
3 dl mælk
2 dl tomatpure

Porrerne skæres i 4-5 cm. lange stykker og koges 2-3 minutter i vand tilsat salt.
Rør farsen af kød, hvedemel, æg, salt, peber, løg og mælk.
Fars og porrer lægges lagvis i et ovnfast fad.
Tomatpure hældes over.
Bages i ovnen ca. 1 time ved 175ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.433 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her