Logo

fisk på grønsagsbund i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Super nem fiskeret med grøntsager, der også er sund. Serveres gerne med nykogt pasta eller brød.

 

300 g lyssejfilet (el. torsk eller havtaske)
1 rød peberfrugt
1 courgette
2 gulerødder
½ spsk olie eller 10 g smør
2 spsk sorte oliven uden sten i vand (ikke olie!)
saft af ½ citron
2 spsk hakket persille
 
Tilbehør:
ca. 40 g frisk pasta pr. person eller groft brød
 
Fjern evt. ben fra fisken og skær den i pæne brede stykker.
Læg fisken på bagepapir eller letsmurt alufolie og drys med salt og evt.
lidt kværnet peber.
 Bag den i en 220ºC varm ovn til den er fast og hvid 6-8 minutter.
Skær alle grønsagerne i ret små terninger (det ser flottest ud).
Varm olien op på en dyb teflonpande og rist dem heri 5 minutter.
Hak oliven og kom dem i sammen med citronsaft og hvis der er, lidt væde
fra fisken.
Varm igennem og smag til. Vend persillen i.
Anret grønsagerne på tallerkener og kom fisken ovenpå.
Server med nykogt pasta eller brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her