Logo

Fyldte dadler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

dadler
blød brun nougat
marcipan
konfektchokolade
 
Fjern stenen fra dadelen
Skær et stykke nougat i den rette størrelse og læg den ind hvor
dadelstenen lå.
Rul et stykke marcipan ud og dæk dadelen med det. "Pak" den ind.
Smelt chokoladen i vandbad
Overtræk dadlen med chokolade, lad chokoladen størkne.
Pynt evt med smuttede mandler eller kandiserede violer.
 
Tips: Det er et lækkert stykke konfekt at spise til fx kaffen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 514 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her