Logo

Fransk lammegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 kg lammekød fra hals eller bryst
4 spsk olie
2–3 spsk hvedemel
1 tsk groft salt
1 tsk groft peber
2 tsk rosmarin eller bladene fra en kvist rosmarin
1–2 fed hvidløg
1 l vand
krydderbuket
1 kg kartofler
4 gulerødder
2 majroer eller selleri
1 stortløg

Skær lammekødet i stykker på ca 5x5 cm.
Skræl kartofler, gulerødder og majroer. Pil løget.
Skær det hele i stykker på strøelse med kødstykkerne.
Bind en krudderkuket af porreblade, persille, timian og et laurbær.

Varm 2 spsk olie i en tykbundet gryde.
Brun kødet og drys hvedemel over.
Kom salt, peber, rosmarin, hvidløg, vand og krydderbuket ved.
Lad det småkoge i en times tid.

Varm 2 spsk olie i en anden tykbundet gryde.
Svits grønsagerne i olien og kom dem over i gryden til kødet efter den nævnte time.
Lad det småkoge til grønsager og kød er mørt
Smag retten til og server den med brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her