Logo

Sporvognskål med flæskefars

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 1 stk hvidkålshoved
1 kg kartofler
4 stk løg
½ kg gulerødder
1 kg flæskefars
½ l. bouillon 
½ fl. tomatpuré
salt og peber
 
Hvidkål, kartofler, løg skrælles og hakkes.
Gulerødder skrælles og skæres i skiver.
Det hele lægges lagvis sammen med farsen, i en stor gryde.
Tilsæt bouillon vand, tomatpuré, salt og peber.
Står en times tid for svag varme, rør godt rundt.
Serveres med en klat smør, hakket persille og groft rugbrød.

 

Tips: Opskriften (med oksekød) er snighørt i sporvognslinie 5 inden sporvognene blev nedlagt i København, og genfortalt (med svinekød). 

Opskriften er bestemt ikke nedlagt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.279 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1092606-03-2017 18:30:37 jette grankvist
Den ret fik vi tit, da vi var børn i 50'erne og 60'erne. Og nu står jeg selv og laver den - vidste ikke, at man kunne google den. og nu ved jeg så, hvor det mærkelige navn fra fra:-)

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her