Logo

Pistaciestykker med lys chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g konfektpistacie
25 g hakkede mandler
25 g flormelis
100 g lys overtrækschokolade
mandler
 
De smuttede, hakkede mandler ristes 2-3 min. i en 200°C varm ovn og
æltes i pistaciekonfekten sammen med flormelis.
Rul det til en pølse og skær det i 20 stykker.
Smelt overtrækket og overtræk stykkerne ved hjælp af 2 gafler.
Stil konfekten på et stykke bagepapir og pynt med de hele mandler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her