Logo

Pasta à la kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kylling
1 pk sliced bacon
1 stk broccoli
1 bk champignon
1 bk cherry tomater
3 stk forårsløg
2 fed hvidløg
4 tsk gurkemeje
½ bdt frisk basilikum ( eller ca. 4 tsk tørret)
4 dl madlavningsfløde
500 g pasta
salt og peber
 
Alle ingredienser snittes i passende størrelse
Svits champignon og rå broccoli på en stor pande evt. wok.
Tilsæt kylling, bacon, forårsløg og hvidløg og svits det hele godt.
Tilsæt derefter fløde, gurkemeje og basilikum og lad fløden koge lidt ind.
Tilsæt til sidst de kvarte tomater.
Bland den færdigkogte pasta sammen med de resterende ingredienser.
Smag til med salt og peber og server evt. med flûtes
Tips: Flødemængden kan reguleres, alt efter hvor meget sauce man ønsker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 704 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her