Logo

Kalkunkølle med tunsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kalkunkølle
4 ansjosfileter
1 ½ dl tør hvidvin
salt, peber
 
Sauce:
1 dåse tunfisk naturel
150 g mayonnaise
ca. 1 dl sky fra køllen
peber
1 spsk kapers
2 tomater
 
Skær ansjosfileterne i mindre stykker og fordel dem i køllen, der hvor
lårbenet har sidet.
Snør køllen med bomuldssnor, gnid den med salt og peber og læg den i en lille bradepande.
Hæld hvidvin ved og læg alufolie over.
Sæt køllen i ovnen i ca. 1 ½ time ved 200ºC.
Tag kødet ud, pak det i folie og stil det køligt til næste dag. Gem skyen.
 

Sauce: Hæld væden fra og pisk tunfisken igennem med en el-pisker, så den findeles.
Pisk mayonnaise og 1 dl stegesky i.
Smag til med peber og måske lidt salt.
Tag snoren af kalkunkøllen og skær den i tynde skiver.
Anret dem på et fad og hæld saucen over.
Pynt med kapers og tomatbåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her