Logo

Fiskefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg grofthakket fiskekød (fx. torsk eller lyssej)
1 spsk hvedemel
2 æg
1 dl fløde 13 %
½ finthakket løg
2 spsk hakket dild
1 spsk salt
1 spsk stærk dijonsennep
1 tsk stødt hvid peber

Rør fisken godt sammen med de øvrige ingredienser og lad farsen hvile i ½ time på køl.
Form farsen med en spiseske og steg fiskefrikadellerne i lige dele smør og olie.
Skeen dyppes i koldt vand mellem hver formning.

Tips: Hvis fiskefrikadellerne ikke skal falde sammen efter stegning, tilsættes 2 tsk bagepulver pr. ½ kg fiskefars og 2 stiftpiskede æggehvider vendes i farsen. Viola.

Du kan også lave tørre og kedelige fiskefrikadeller af frosset færdighakket fiskekød af ubestemmelig observans, købt i et supermarked. Server dem for katten, hvis den vil spise dem?.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (8 stemmer)
Siden er blevet set 8.426 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her