Logo

Kalkunsnitzler med sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kalkunschnitzler
1 spsk mild kryddersennep
1 bdt purløg
1 spsk olie
1 dl vand

Sauce:
1 ½ dl vand
1 spsk mild kryddersennep
1 dl fløde
¼ tsk tørret merian

Kalkunschnitzlerne bankes tynde mellem to stykker husholdningsfilm. Hver schnitzel smøres med et tyndt lag sennep og drysses med klippet purløg og peber.
Schnitzlerne rulles sammen og lukkes med en tandstik eller bomulds
snor.
Rullerne brunes i olie på panden.
Vandet hældes ved og rullerne småsteger ca. 10 minutter.
Rullerne tages op og holdes varme.
Resten af vandet, sennep, fløde og merian kommes på panden, og saucen
småkoger 5 minutter. Smages til med salt og peber.
Rullerne skæres i skiver, og saucen hældes over.
Serveres fx. med kartofler og broccoli.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her