Logo

Kylling frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kylling fars
2 æg
1 spsk Hvedemel
1 dåse vandkastanjer
2 gulerødder
3 forårsløg
1 spsk Kinesisk 5 spices
2 spsk Kikoman soja
1 spsk Valnøddeolie
1 tsk peber
½ tsk salt

Kødet blandes med æg, krydderier og hvedemel.
Vandkastanjer og gulerødder rives og kommes i. Farsen hviler en time. Farsen formes til boller med en spsk og koges i olie indtil de er brune (ca. 5-7 min

Grønsags fad:
Skræl kartoflerne og gulerødderne og skær dem i små både, Læg grønsagerne i et fad og drys fenniklen over. Lad grønsagerne blive i ovnen i ca. 45 min. På 240 º.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.663 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her