Logo

Honning- og sirupfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 blade husblas
4 æg
2 æggeblommer
1 ½ dl sirup
1 ½ dl honning
½ l. piskefløde
75 g hakket mørk chokolade
nøddekerner

Udblød husblasen i koldt vand. Pisk de hele æg og de to æggeblommer godt sammen. Giv sirup og honning et opkog og pisk det i æggemassen. Knug husblasen fri for vand og smelt den i vandbad. Lad den blive håndvarm. Rør den lune husblas i en tynd stråle i æggemassen. Pisk fløden til skum og fold den i æggemassen, når denne begynder at tykne. Bland chokolade og nødder i. Hæld fromagen i en skål og stil den koldt for at stivne. Pynt med hakket chokolade og nødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.693 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her