Logo

Appelsinbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 appelsiner, saft heraf
5 spsk citronsaft eller Citrus Nekta
vand
1 Eventyr buddingpulver
175 g sukker
1 helt æg

Pynt:
¼ liter piskefløde, pisket til skum
1 tsk sukker
1 tsk Vanila
appelsinskiver

Appelsinerne skylles og deles. Saften presses ud og blandes med citronsaft og vand, til der er 1 liter. Lidt revet appelsinskal tilsættes. Buddingpulver, sukker, lidt af saften og et helt æg piskes sammen. Resten af saften bringes i kog. Jævningen piskes i. Buddingen gives et opkog og hældes i en form, der er skyllet i koldt vand. Den afkøles. Buddingen løsnes i kanten, vendes ud og pyntes med flødeskum. Appelsinskiver, drysset med sukker og Vanila lægges omkring desserten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her