Logo

Safranmarengs med creme fraiche og solbærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼-½ g safrantråde
1 tsk sukker
1 dl æggehvider
200 g sukker
2 dl cremefraiche 38%
 
Solbærsauce:
400 g solbær
40 g sukker
3 spsk vand
½ dl creme de casis
 
Knus safrantrådene med sukkeret.
Pisk æggehviderne stive, pisk en skefuld af sukkeret i, tilsæt
safrantrådene og pisk igen til æggehviderne er stive.
Vend resten af sukkeret i.
Form med en spiseske dejen til 12 ovale marengs på en plade med
bagepapir og bag dem ved 100ºC ca. 1 time.
Kom solbær, sukker og vand i en lille gryde, og lad bærrene simre 5 min.
Tag et par spsk af bærrene op, og blend den resterende sauce og smag
til med creme de casis.
Ved servering lægges marengsene sammen med cremefraiche og serveres
med saucen og de hele bær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.020 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her