Logo

Ristet makrel med tomatfennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 makrelfileter
Olie til stegning
2 fennikel
2-3 løg
4-5 modne tomater
Salt og peber efter smag

  
Flæk fenniklerne og skær dem i tynde tværgående skiver.
Skær løgene i skiver og halver tomaterne, der presses fri for kerner og
skær dem i strimler.
Svits løg og fennikel 4-5 min. på en pande i lidt olie.
Tilsæt tomaterne og varm dem igennem, inden grønsagsblandingen smages til med salt og peber.
Steg makrellerne i lidt olie ca. 4 min. på skindsiden.
Tag panden af varmen og lad fisken trække et par min.
Anret makrellen på grønsagerne med den sprøde skindside opad.
Servér groft brød og/eller kartofler til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her