Logo

Kalvelever Oriental / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalvelever
bacon
2 løg
2 rødløg
1 bdt persille
koriander
salt og peber
hvedemel
4 skiver frisk franskbrød
smør
parmesan
gulerødder
porrer

Løgene pilles og skæres i mindre stykker og blandes med den grofthakkede persille. Stilles væk under resten af forberedelsen.
Leveren befries for sener og skæres i stykker på 1,5cm x 1,5 cm.

Kom hvedemel i en plasticpose og bland med koriander, salt og frisk kværnet peber. Vend leveren ned i.
Baconen skæres i mindre stykker på 1,5 cm og steges i eget fedt til det er sprødt. Tag det op og læg det på en tallerken.
Steg leveren i baconfedtet og eventuelt lidt olie på en pande og rør godt undervejs.

Når det er færdigt vendes løg/persilleblandingen i og steges med i 2 minutter.
Server straks.
Franskbrødsskiver halveres og ristes under grillen i få minutter på begge sider, tages ud, køles lidt ned, smøres med smør og drysses med friskreven parmesan (eller det færdige i poser), sættes i ovnen igen til osten er gylden.
Herudover kan du servere gulerødder og porrer, der er skåret i små stykker på 2 x 2 cm og vendt i en wok.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her