Logo

Scaloppine af mørbrad med skinke og rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor afpudset svinemørbrad
4 skiver parmaskinke
frisk rosmarin, salvie eller timian
smør og olivenolie
salt, peber
ca. 1 dl tør hvidvin

Skær mørbraden i et par cm tykke skiver og bank dem flade med bagsiden af hånden. Del parmaskinken i lige så mange stykker, som der er kødskiver, og læg ét på hver skive sammen med et par blade/kviste krydderurter. Fæst det hele med en tandstikker. Brun kødet hurtigt på panden i smør og olivenolie, drys salt og peber på, hæld vin ved og lad kødet efterstege for svagere varme 3-4 minutter, før det serveres.

Serveres sammen med salat af skalotteløg, bønner og pebre.






(Europæisk)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 697 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Europa-Parlamentsvalg, hvilket parti er din favorit?
Effektiv reklame - klik her